ЗА НАС

НСВ ГРУП ЕООД

НСВ ГРУП ЕООД е фирма, специализирана в извършване на строителни ремонти. Опитът натрупан през годините, гарантира качество на най-високите изисквания.
Стремим се към високо качество и професионализъм на извършените от нас строителни услуги и ремонти. Разполагаме с многогодишен опит и развита мрежа от доставчици.
Основната мисия на Фирмата ни е да спести времето и стреса, да поеме грижите и да улесни живота на своите динамични и заети клиенти, като им осигури възможност да се фокусират върху своите основни професионални ангажименти и приятното използване на личното и свободното време.
Можем да завършим всяка сграда до най-малкия детайл.
Доверете ни се и ще създадем атмосферата във всички области на имота – вътрешен и външен. Нашият екип от дизайнери и изпълнители работи в пълна синхронизация, така че при приключване на проекта ще бъдете повече от доволни от крайния резултат.
Вярваме, че има много чар в най-малките детайли и затова се стремим да предоставим на нашите клиенти най-високо качество и красота – от концептуалния етап на проекта до напълно завършен дизайн.