nsvgroup-services-13

Интериорен дизайн

НСВ ГРУП ЕООД

Създаването на уникална и индивидуална концепция за всеки проект е в основата на нашия успех.
От цялостната визия до най-дребния детайл, естетичната концепция поражда и създава самия дизайна. Плавното съчетаване на технология, изработка и дизайн се отразява в нашите проекти, които обикновено комбинират висококачествени технологични решения, специални ръчно изработени ефекти, осветление и мебели.

ВиК/Отопление

НСВ ГРУП ЕООД

Ние, от НСВ ГРУП ЕООД осигуряваме професионални ВиК услуги в Пловдив и околността на клиенти, които държат на качеството и гаранцията. За да пестим Вашето време и за да задоволим всички Ваши изисквания и нужди, ние Ви осигуряваме комплексно ВиК обслужване и отопление като обръщаме внимание и на най-малкия детайл. Можете да се доверите на нашия професионализъм и дългогодишен опит.

nsvgroup-services-2
nsvgroup-services-16

Шпакловка/Мазилка

НСВ ГРУП ЕООД

Казват, че мазилката за сградата е както дрехата за човека. Тя е основна част от ремонтните и довършителни дейности и се използва със структурни или декоративни цели. В зависимост от мястото на приложение и функцията, тя може да бъде вътрешна или външна, хастарна или декоративна.
За да бъде изпълнен всеки етап отлично и да не бъдат допуснати грешки, е нужно да се доверите на специалисти.

Електро услуги

НСВ ГРУП ЕООД

Електрическата инсталация е съвкупност от проводници, електрически апарати и системи, изградена с цел да осигурява безопасно и надеждно разпределение на електрическата енергия в бита и промишлеността. Електрическите инсталации се делят на два основни вида според предназначението:
слаботокови ел. инсталации
силнотокови ел. инсталации.

Ние сме специализирани в изграждането на ел инсталации.

nsvgroup-services-4

Подови настилки

НСВ ГРУП ЕООД

Подовите настилки и облицовки са съществено важна част от обзавеждането на помещението. Изборът на подовата настилка често пъти е въпрос не само на финансови възможности, а зависи от това, в каква зона ще се полага подовата настилка. Ние ще съдействаме кои настилки са най-подходящи за вашия дом и за къде могат да бъдат приложени. Превърнете дома си в истински удобно, комфортно и уютно място, което да обитавате.

nsvgroup-services-18
nsvgroup-services-15

Декоративни мазилки

НСВ ГРУП ЕООД

Навлизането на лавината от нови материали в нашата строителна практика през последните години напълно промени представите и технологиите, направи работата значително по-ефектна, от една страна, а от друга – много по-лесна и достъпна и за неспециалисти. Това в много голяма степен се отнася и за мазилките, по-точно за декоративните мазилки, които са отлична алтернатива.

Боя и бояджийски услуги

НСВ ГРУП ЕООД

От изключителна важност е повърхностите да бъдат грундирани преди да започне боядисването. Обикновено се нанасят два, максимум три пласта боя, в зависимост от покривността й. Започва се от ъглите, където боята се нанася с четка, а за стените се използва валяк с къс косъм, като боята се нанася първо вертикално, без натиск, а след това хоризонтално. Завършва се с вертикално нанасяне отдолу нагоре.

nsvgroup-services-19
nsvgroup-services-9

Сухо строителство

НСВ ГРУП ЕООД

Жилищно строителство с Гипскартон – перфектното оформление на дома. Създайте здравословна среда на обитаване със системите за сухо строителство. Сухото строителство ви дава неограничена свобода, за да превърнете мечтания дом в реалност. То осигурява устойчивост на влага, пожарна безопасност, звукоизолация и лесна инсталация. Доверете се на нашият индивидуален подход и ефективни решения.

Озеленяване

НСВ ГРУП ЕООД

Озеленяването е комплекс от дейности, които целят създаването на зелени пространства, заети от цветя, декоративна или местна растителност, настилки, водни ефекти и леки конструкции. Ние извършваме планиране, оформление и изграждане на зелени пространства, които подобряват външния вид и създават уютна среда за отдих от напрегнатото ежедневие.

nsvgroup-services-10
nsvgroup-services-11

Почистване

НСВ ГРУП ЕООД

Нуждаете се от професионално почистване на жилището ви, ние сме готови да помогнем. Ние ще ви осигурим блестяща чистота и привлекателен дом, с усмивка на лицето! Благодарение на високо квалифицирания ни екип и модерна технология, ние сме готови да се справим с този проблем. Гарантираме цялостно дезинфекциране на вашия имот, без значение колко отпадъци, мръсотия и петна са оставени след изграждането, подобряването или козметични промени.

Монтажни дейности

НСВ ГРУП ЕООД

Ние извършваме всякакви монтажни дейности – демонтаж и монтаж на всичко във вашия дом или офис. Нашите специалисти са придобили опит с всички видове строително-монтажни дейности. Тяхната работа съчетава високо качество, надеждност и сигурност за постигането на оптимален резултат. Не се ангажирайте с монтажа на вашите мебели. Обърнете се към нас за изпълнението на тази задача. Ние гарантираме за експресна услуга и отличен резултат.

nsvgroup-services-12
nsvgroup-services-20

Мебели по поръчка

НСВ ГРУП ЕООД

Мебелите,пригодени според индивидуалния проект,са удобни,практични и лесно задоволяват дори най-пикантния вкус. Мебелите по проект биха ви улеснили при започването на ремонт или нанасянето в ново жилище.С тях ще уплътните максимално пространството,защото за разлика от тези които се предлагат в търговската мрежа те ще паснат идеално във вашите пространства. Мебелите по проект биха ви улеснили при започването на ремонт или нанасянето в ново жилище.С тях ще уплътните максимално пространството,защото за разлика от тези които се предлагат в търговската мрежа те ще паснат идеално във вашите пространства.Преди да поръчате кухня по проект,уточнете вида и желаното разположение на уредите.Когато поръчвате мебели по проект сами избирате материала за изработката им.Може да избирате от масивна дървесина,МДФ,ПДЧ,ЛПД и други. За нашите клиенти предлагаме и 3Д визуализации на мебелите.